Hästvän

Home/Aktuellt/Hästvän
Gå tillbaka!

Hästvän

Drömmer du om att någon dag ha en egen häst? Saknar du en egen hästvän, men har varken tid eller råd att binda dig vid ett ägarskap?

Att ha en egen vän att gosa med, rida och utvecklas tillsammans med är oerhört givande och berikande. Stall Falisa erbjuder sina kunder möjlighet att hyra en häst för december månad 2019 för att ha den ”som egen”.

Som ”låtsashästägare” har du fri tillgång till stallet för att umgås med Din Hästvän. Du kan rida, lära känna hästvännen närmare, slappa, eller göra gemensamma utfärder och tillsammans njuta av den omgivande naturen (till fots, ridande eller med pulka/släde). Att jobba från marken eller rida på ridplanen är också möjligt, eller varför inte prova på toleransträning, hästagility, tömkörning, m.m. ? Även lektioner kan bokas.

”Ibland är det skönt att helt släppa tidsuppfattningen och bara umgås med sin hästvän”

Priset varierar beroende på om du vill delta i stallsysslor eller inte.

Vid stalltur 1 gång i veckan (ca 1,5 h jobb under överenskommen veckodag) är månadshyran 100€.

Utan stalltur är månadshyran 130€

Priset innefattar en häst inklusive hästens utrustning och moms.

Din uppgift är att ta hand om hästvännen så gott du kan, som om det vore din egen häst. Vid det första besöket hjälper vi vid behov till, men tanken är att du ska kunna vistas vid stallet självständigt. Efter det första besöket tillkommer en liten avgift för eventuell undervisning eller handledning. Om hyrestagaren är minderårig, bör en vuxen (av säkerhetsskäl) finnas på plats under stallvistelsen.

OBS! Erbjudandet gäller enbart stallets kunder, alltså personer som ridit vid Stall Falisa minst två gånger tidigare.