Sportlovsläger

Home/Aktuellt/Sportlovsläger
Gå tillbaka!

Sportlovsläger

Under sportlovet har du som är 8-12 år möjlighet att lära dig mera om hästar. Hur ska man göra för att bli kompis med en häst? Hur tänker hästar, egentligen? Vad behöver en häst för att må bra? Detta och mycket mer ska vi fundera på under några roliga dagar tillsammans med Stall Falisas lugna och harmoniska hästar.

Och förstås ska vi också rida i terräng och leka vinterlekar med hästarna!

Läger 1   1-2.3.2021   för 8-10-åringar
Läger 2   4-5.3.2021  för 10-12-åringar

Programmet kl 9:30-15:30 består av stallsysslor, hästskötsel, hästhantering, lekar och ridning. Fokus ligger på vänskap, empati och kommunikation. Vi tävlar inte.

Ingen speciell ridutrustning eller ridkunskaper behövs, men varma utekläder är att rekommendera! Hjälmar och reflexvästar finns att låna.
Läs gärna våra klädtips!

Pris: 190€

Gårdens mysiga lillstuga är förvandlad till paus-, lunch- och pyssel-stuga nu då ingen logi eller matservering är möjlig (pga pandemin). Deltagarna har med sig egen matsäck (lunch + mellanmål).

Vi tar emot anmälningar så länge det finns plats, och platserna fylls enligt anmälningsordning. I blanketten nedan kan du se om lägret är fullsatt. Lägrets dagsprogram skickas till deltagarnas föräldrar via e-post senast två veckor innan lägret börjar.

Anmälningsblankett

Allmän info om våra läger