Tervetuloa Falisaan!

Home/Ajankohtaista/Tervetuloa Falisaan!
Takaisin!

Tervetuloa Falisaan!

Varaa aikasi hyvissä ajoin, mielellään n. kaksi viikkoa etukäteen. Voit varata ajan puhelimitse, sähköpostitse, Facebookin kautta, tai kotisivujemme yhteystiedot-välilehdellä. Samalta sivulta löydät myös kartan ja osoitteemme.

Sovittu/varattu kellonaika merkitsee aikaa jolloin tapaamme tallipihassa. Aikaisemmin saapuessasi voit hyvin odottaa tallipihassa, jossa kanit pitävät sinulle seuraa.

PERUUTUS tulee tehdä vähintään vuorokausi etukäteen. Lyhyemmällä varoitusajalla tehtävistä peruutuksista veloitamme koko hinnan.

Varaa tallikäyntiisi riittävästi aikaa. Välipalaa ja jotain juotavaa voi olla hyvä ottaa mukaan, etenkin jos tulet kaukaa. Jos olet aikeissa osallistua tavalliselle maastoretkelle, voit laskea että aikaa kuluu n. 2 h.

Yksityisaika merkitsee aikaa joilloin Tessa on läsnä sinua auttamassa. 

Pukeudu säänmukaisesti, sillä olemme ulkona koko ajan. Ratsastamme joka säässä, paitsi jos oikein kovasti myrskyää tai ukkostaa.

Erillisiä ratsastusvarusteita et tarvitse. Meiltä löytyy joitain kypäriä lainattavaksi, mutta jos sinulla on iso pää, suosittelemme että otat mukaasi oman pyöräily- tai laskettelukypärän (tmv.). Joitain turvaliivejä löytyy myös, mutta vain muutamia kokoja.

Huom! Team Falisan toiminnalla on vastuuvakuutus, mutta asiakkaamme EIVÄT ole tallin puolesta tapaturmavakuutettuja. Suosittelemme että tarkistat hyvissä ajoin että sinulla on voimassa oleva vapaaajan vakuutus.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!