Loading...

Team Falisa

Stall Falisa sijaitsee Maksamaalla, valtatie 8:n varrella. Vanhalla maatilalla asuu perheemme lisäksi seitsemän hevosta, kaksi kissaa, kani ja aasi. Ja kaunis pohjalainen luonto, jossa eniten liikumme, on aivan nurkan takana.

 

KM Tessa Turtonen on vuodesta 2000 opettanut ja ohjannut sekä aikuisia että lapsia monissa eri yhteyksissä. Hevosalalla Tessa on syventynyt hevosten ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja kommunikointiin. Team Falisa on Green Care -yritys vuodesta 2013 lähtien.

Joonas on valmistunut Barehoof Strategy School, -koulutuksesta joka on Pohjois-Euroopan kattavin koulutus paljasjalkahevosista ja kavionvuolusta. ”Tutustuminen uuteen hevoseen ja sen luottamuksen voittaminen – saada se vapaaehtoisesti nostamaan tärkeintä mitä sillä on: sen kaviot – on “kuin karkkipäivä minulle”.”

Vi talar också svenska!

Stall Falisa

Vaihtoehto perinteiselle ratsastuskoululle!

Meille on tärkeää että on olemassa paikka leikille suoritusten sijaan, paikka mahdollisuuksille pakon sijasta.

Ennen kaikkea haluamme että tunnet itsesi turvalliseksi hevosystäväsi kanssa ja että löydätte hyvän keskinäisen vuorovaikutuksen.

Meillä opit ymmärtämään miten hevonen ajattelee ja toimii, ja me autamme sinua löytämään positiivisen tavan viestittää hevoselle sen minkä haluat. Tällä tavoin ratsastuksesta ja kaikesta hevostoiminnasta tulee paljon hauskempaa sekä sinulle että hevoselle.

Lue lisää!

Eläimet

Olemme luonnonläheisiä ja meillä on luonnollinen lähestymistapa myös eläintenpitoon.

Meille on tärkeää että eläin saa liikkua ulkona suurissa tiloissa ja hakeutua suojaan tarvittaessa.

Hevosilla on suuri yhteinen lauma, joka edistää sosiaalista vuorovaikutusta, ja uskallamme väittää että hevosemme elävät melko tyytyväistä ”perhe-elämää”.

Lue lisää!

Pikkutupa

Tilalta löytyy kotimme, tallin ja ratsastuskentän lisäksi myös pieni tupa, joka soveltuu hyvin pienimuotoisempaan kurssitoimintaan ja yöpymiseen.

Kesäisin kodikas rakennus toimii ratsastusleirityttöjen oleskelupaikkana, ja talvisin nautimme kaksikerroksisen mallassaunan ohella kylpytynnyristä.

Tupa on myös vuokrattavissa.

Pikkutupa koostuu kaksikerroksisesta mallassaunasta, pienestä keittiöstä, parvesta ja kuistista, jossa on avotakka. Tuvan terassin yhteydessä sijaitsee puulämmitteinen kylpytynnyri kuudelle henkilölle.

Täydellinen paikka mukaville illanistujaisille, perheyöpymiseen tai miksei pienemmille polttareille tai saunaillalle?

Varustus:
– jääkaappi, liesi, uuni, veden- ja kahvinkeitin ja astiasto 6-10 henkilölle
– 5-6 vuodepaikkaa
– kompostoiva ulkokäymälä