Loading...

Kavionvuolu

Autamme hevostasi saamaan sellaiset kaviot kuin luonto on sille antanut. Symmetriset kaviot suorilla ja vahvoilla kavioseinämillä. Terveet säteet ja symmetriset ja vahvat lamellireunukset.

Vuolussa tarvittaessa työstetään varpaan pituutta sekä säädetään ja tasapainotetaan kantojen korkeutta. Hevosen paino jakautuu kavioseinämälle, säteelle ja anturalle. Juuri kuten luonto on sen tarkoittanut.

Harkitsetko hevosesi kengättömyyteen siirtymistä? Me autamme teitä koko prosessin ajan. Ota yhteyttä niin suunnittelemme siirtymisen niin tasaiseksi kuin mahdollista sekä hevosellesi että sinulle.

Sairasvuolu

Epäiletkö hevosellasi kaviokuumetta? Älä anna hevosen syödä, aloita kavioiden kylmäys ja soita meille saadaksesi lisätietoja (24/7). Olemme auttaneet monia kaviokuumehevosia ja tiedämme kuinka toimia.

Mikäli hevosellasi on ollut kaviokuume, se tarvitsee jälkihoitoa. Kavioluun kiertyminen ei koskaan parane itsestään, vaikka hevonen olisi ollut kivuton, vaan se vaatii asianmukaista vuolua.

Hoidamme kaikkea kavioihin liittyvää. Kaviopaiseet, epäsymmetriset kaviot, irtoseinämäisyys, sädemätä jne.

Autamme hevostasi riippumatta siitä miltä kaviot näyttävät. Mikään ei ole liian pientä eikä suurta!

Konsultaatio

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää hevosesi kavioista? Haluatko tietää miten kaviot toimivat ja oletko kiinnostunut raspaamaan hieman itse, vuolujen välissä?

Tarjoamme valmennusta asiakkaillemme sekä opetamme ja näytämme mitä voit itse tehdä ja millä tavalla ja ennen kaikkea miksi.

Bootsit

Jopa terve paljasjalkakavio voi tarvita lisäsuojaa tiettyinä ajanjaksoina. Esim. peilijäällä tarvitaan lisäpitoa, ja kesäaikaan soratiellä työskennellessä bootseja voidaan tarvita rentoon askellukseen.

Myymme bootseja useissa eri merkeissä, malleissa ja koossa, ja neuvomme käytännön hoito-ohjeita sovituksen yhteydessä. Mittaamme kaviot ja sovitamme hevosellesi sopivia bootseja. Vuolun yhteydessä bootsien sovitus on maksuton.