Loading...

Maastoratsastus

Hevosemme ovat parhaimmillaan maastossa!

Meillä voit ratsastaa teillä, metsäpoluilla ja pelloilla turvallisilla ja rauhallisilla hevosilla.

Tarjoamme kaikkea rentouttavasta ja virkistävästä metsäkävelyretkeilystä  kolmen tunnin pituisiin vaelluksiin kaikissa askellajissa.

Punaisena lankana kaikessa toiminnassamme on ”hevonen ystävänä”.

Ratsastusilo

Uskomme kaikkien voivan löytää ilon hevosen selässä, riippumatta aikaisemmasta kokemuksesta.

Ratsastus Stall Falisassa perustuu toimivaan kommunikaatioon hevosen ja ratsastajan välillä, painottuen keskinäiseen vuorovaikutukseen. Opetus tapahtuu samanaikaisesti korkeintaan kolmen ratsastajan ryhmässä, jolloin sisältöä on helppo mukauttaa kurssiosallistujien tason mukaan. Jos harkitset ratsastuksen aloittamista, tai siitä on kauan kun olet ratsastanut, suosittelemme että varaat yksityisajan jolloin räätälöimme opetuksen sinun tarpeistasi lähtien.

Vapaaratsastus

Haluatko oppia jalostamaan suhdettasi hevoseen, ja rakentaa kommunikaatiota rakkaudella ja molemminpuolisella luottamuksella?
Ehkä olet myös oivaltanut että maastatyöskentely voi olla jotain enemmän kuin juoksuttamista apuohjilla?

Vapaaratsastus perustuu rentouteen, iloon ja haluun ymmärtää toisiaan. Tie täyteen kommunikointiin hevosen kanssa ilman varusteita alkaa työskentelyllä ja leikkisillä harjoituksilla maastakäsin. Vahvistamme hevosen itseluottamusta, opetamme sen kunnioittamaan rajojamme, näytämme rakastavamme sitä, sekä samanaikaisesti opimme tuntemaan itseämme ja olemaan selkeitä ja varmoja omasta kehonkielestämme.

 

Ajankohtaista

Tavoitteenamme on lisätä tietoisuutta hevosten ja ihmisten vuorovaikutuksesta. Siksi järjestämme erilaisia kursseja ja teemapäiviä kaikille hevosista kiinnostuneille – hevosen kanssa tai ilman.

Lapsille on tarjolla tallipäiviä, ratsastusleirejä ja poni- sekä tallikerho.

Aikuiset voivat varata ajan maastoratsastukseen, oppitunnin ratsastusiloa, vapaaratsastusta, tai miksei vaikkapa ratsastusjousiammuntaa?

Lue lisää!